Kleuradvies aan huis

 

Een kleuradvies aan huis is een service waarbij ik bij je thuis komt om je te adviseren over de juiste kleuren voor jouw interieur. Deze service kan je helpen bij het kiezen van kleuren voor je muren, meubels, accessoires en verlichting. Ik zal rekening houden met factoren zoals de grootte van de ruimte, het licht, de bestaande meubels en je persoonlijke stijl.

 

Een kleuradvies aan huis is handig voor mensen die moeite hebben met het kiezen van de juiste kleuren, of die zich zorgen maken over hoe kleuren zullen uitkomen in hun eigen huis.

 

Thuis wil je je lekker voelen. De kleuren in je huis hebben een grote invloed op de sfeer en zijn erg belangrijk. Maar soms kom je er even niet uit of heb je behoefte aan een nieuwe ideeën en verfrissende invalshoeken.

 

 

 

Boek een kleuradvies aan huis van 2 uur voor € 225,-.

 

 

Voor een kleuradvies bij je thuis neem ik 2 uur de tijd. Daarin is vaak ruimte voor de beneden verdieping en soms zelfs meer. Met het advies probeer ik de gewenste sfeer te versterken en nog meer een eenheid te creëren aan de hand van extra ideeën.