Kleur van het jaar 2023

Gepubliceerd op 20 januari 2023 om 09:48

De Pantone kleur van 2023 is Viva Magenta, een levendige en opvallende tint die zeker de aandacht zal trekken. Deze kleur symboliseert optimisme en enthousiasme, en straalt levensvreugde uit. Viva Magenta is een kleur die past bij een groeiende trend waarbij mensen op zoek zijn naar positiviteit en hoop na een moeilijke tijd.

kleur van het jaar 2023 viva magenta

 

In de mode-industrie zullen we waarschijnlijk veel Viva Magenta zien, van kledingstukken tot accessoires. Het is een kleur die goed combineert met neutrale kleuren zoals wit, beige en zwart, maar ook met andere felle kleuren zoals geel en groen.

In de interieur-industrie kan Viva Magenta gebruikt worden als accentkleur in een anders voornamelijk neutrale kamer, of als een opvallende statement kleur in een meer gedurfde setting. Ook in de grafische ontwerp wereld zal Viva Magenta zeker gebruikt worden als eyecatcher.

In het algemeen is Viva Magenta een kleur die energie en vitaliteit uitstraalt en die zeker een positieve impact zal hebben op onze stemmingen. Het is een kleur die bijdraagt aan een gevoel van optimisme en vreugde, en die zeker zal opvallen in elk ontwerp.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.